StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У напівпрозорому бікіні: рідкісне фото коханки Путіна Кабаєвої злили в мережу

13 серпня 2022, 12:06
Знімок був зроблений 21 рік тому.
Аліна Кабаєва, Володимир Путін
Аліна Кабаєва, Володимир Путін / скріншот

Колишня гімнастка Аліна Кабаєва, яку називають коханкою російського диктатора Володимира Путіна, веде прихований спосіб життя, але так було не завжди.

До зустрічі з президентом країни-агресора олімпійська чемпіонка не соромилася хвалитися своїм тілом - вона навіть без сорому позувала для чоловічих журналів

Так, в мережі з'явилося рідкісне фото Аліни Кабаєвої, на якому вона позує в напівпрозорому білому купальнику. Знімок був зроблений 21 рік тому.

відео дня
Аліна Кабаєва
Аліна Кабаєва / скріншот

"Пам'ятаєте Аліну Кабаєву такою? Який це рік не скажемо, але гімнастка хороша! Як русалка. Ех, шкода, що більше таких кадрів в бікіні ми не побачимо. Зараз Аліна зовсім закрилася від публіки", - написали автори публікації.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що олімпійська чемпіонка з гімнастики Аліна Кабаєва, підозрювана в любовних зв'язках з кривавими диктатором Росії Володимиром Путіним, може бути знову вагітна. Про це розповів політичний експерт Валерій Соловей, який давно популярний в мережі завдяки різним інсайдам нібито з Кремля.

Видання Le News писало, що Аліна Кабаєва народила дитину в клініці Святої Анни в італомовному регіоні Швейцарії Лугано. Батьком цієї дитини нібито є Володимир Путін.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти