Коханка Путіна Кабаєва розжилася розкішними будинками в Туреччині: в угоді замішаний Ердоган - ЗМІ

21 червня 2022, 17:19
З'явилися нові дані про майно Аліни Кабаєвої.
Коханка Путіна Кабаєва розжилася розкішними будинками в Туреччині: в угоді замішаний Ердоган - ЗМІ
Коханка Путіна Кабаєва обзавелася розкішними будинками в Туреччині / скріншот

У коханки глави країни-агресора Володимира Путіна екс-гімнастки Аліни Кабаєвої виявили два нових розкішних будинки в Туреччині. Два об'єкти нібито були придбані через близького помічника президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана.

Про це заявило джерело в опозиції Кремля - Ізраїльський бізнесмен російського походження Леонід Невзлін, пише Daily Мail.

Він стверджує, що турецький лідер "виділив" свою президентську охорону в дорогі "будинки". Однак ніяких конкретних подробиць щодо передбачуваних угод не повідомляє і не представляє ніяких конкретних доказів своїх тверджень щодо двох передбачуваних будинків.

відео дня

читайте такожСпадкоємець Путіна з Кабаєвою не отримає швейцарського паспорта-ЗМІНагадаємо, в шостий пакет антиросійських санкцій Євросоюзу включили ймовірну коханку російського диктатора Путіна - колишню гімнастку Аліну Кабаєву.

Також повідомлялося, що в РФ з відкритих баз даних зникли всі відомості про холдинг Національна Медіа Група, який раніше очолювала кохана президента РФ Володимира Путіна Аліна Кабаєва. Реєстр зачистили після введення проти Кабаєвої санкцій.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти