StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Син Шойгу став співаком і постить "гарячі" фото в трусах

8 червня 2023, 18:02оновлено 8 червня 2023, 20:51
Син російського терориста Шойгу заробляє мільйони, співає пісні і відпочиває в Туреччині.
Син Шойгу став співаком і постить 'гарячі' фото в трусах
/ Коллаж Главред, фото Navalny.com

Команда номінального російського опозиціонера Олексія Навального задалася питанням про дітей російських чиновників, які розв'язали і підтримують війну в Україні.

Журналісти зацікавилися, що ж робить син міністра оборони терористичної Росії Сергія Шойгу, який також, як і директор Росії Путін, понесе покарання в міжнародних судах.

"Ми знайшли сина Шойгу. Ні, не у військовій частині, не в окопі і навіть не в теплому кріслі в Генштабі. Ми знайшли його в хіт-параді "Європи Плюс", - пише navalny.com.

відео дня

Сина вбивці українських дітей звуть Данило Сергійович Шебунов. Він також виступає під псевдонімом Шеба, Sheba Singer, як він сам себе називає. І цей "шеба" - це рідний син Сергія Кужугетовича Шойгу.

Син Шойгу, він же співак Шеба
Син Шойгу, він же співак Шеба / Фото navalny.com

Повідомляється, що хлопець, який, до речі, схожий на свого батька, - "висхідна зірка російського шоубізнесу".

На відео недороблений Бруно Марс, ой, Шеба, намагається потрапляти в ноти:

Крім того, 22-річний Данило, який, до речі, не захищає свою Батьківщину від незрозумілого зла у вигляді мирної України, а подорожує світом. Раніше він хотів стати футболістом, проте тепер за інформацією сайту, в нього вливають мільйони, щоб той став співаком.

Хлопчика Данилу, Шойгу народив від неофіційної дружини, стюардеси МНС - Олени Шебунової. "Незважаючи на те, що Шойгу досі офіційно одружений на матері Юлії та Ксенії (доньок від офіційного шлюбу), це абсолютно не заважає йому мати й інших дружин. Олена Шебунова народила Шойгу трьох дітей. Дівчинку Дашу, їй зараз 15 років. І двох хлопчиків: Степана 2011 року народження і Данила 2001. Це і є наш Шеба", - повідомляє сайт.

Як з'ясували журналісти, всі діти злочинця Шойгу ходили в одну і ту ж елітну школу "Президент" на Рубльовці, навчання там коштує близько двох мільйонів рублів на рік (900 000 гривень). Старший, Шеба, вже в 19 років став бізнесменом. Він є власником двох великих офісних приміщень в центрі Москви, вони здаються і приносять синові Шойгу під мільйон рублів доходу від оренди.

Син Шойгу в свої 19 років заробляє мільйони
Син Шойгу у свої 19 років заробляє мільйони / Фото Navalny.com

"А знаєте, куди Син Шойгу відправився у вересні за чотири дні до оголошення мобілізації? До Туреччини! У відпустку разом зі своїм музичним продюсером. Поки росіян, часто його ровесників, виловлювали на вулиці, витягали з будинків і відправляли на забій, Шеба купався в морі і розслаблявся на масажі", - повідомило видання.

Нагадаємо, раніше Главред писав про те, що у Марії Захарової є сім'я - чоловік і дочка На ім'я Мар'яна. До речі, Захарова вийшла заміж порівняно недавно. Її фотосесія в стилі сільського весілля облетіла тоді весь інтернет. Ще б пак, на одній з фотографій чоловік Захарової паскудно лиже її шию, прямо на очах у диктатора Путіна, нехай навіть портретного.

Нагадаємо, раніше Главред писав про єдиного сина пропагандистів - Скабєєвої та Попова. Про нього, до речі, як і дочок диктатора і терориста Путіна відомо не багато: йому 11 років, він займається спортом, а саме, катається на лижах, а також відвідує заняття в художній школі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти