StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Солістка Kazka Олександра Зарицька показала спокусливі вигини в костюмі гейші

31 жовтня 2022, 16:47
6991
Зарицька примірила кімоно та зустріла одну з найкрасивіших моделей України в інопланетному образі.
Олександра Зарицька
Олександра Зарицька вбралася гейшею на Хелловін / instagram.com/kazka.band

Солістка групи KAZKA і тренер Голосу країни-12 Олександра Зарицька зараз знаходиться в Нью-Йорку. Вона вперше опинилася в США напередодні Хеллоуїна, який там відзначають з особливим розмахом.

Масштаби підготовки до свята настільки вразили українську артистку, що вона не втрималася і прийняла рішення взяти участь у маскараді.

На своїй сторінці в Instagram Зарицька показала два хелловінських образи. "Вперше опинилась в Нью-Йорку в період Хелловіну. І це неймовірно! Всі навколо готуються, обирають луки, фарбуються. Все місто - одна величезна костюмована вечірка. Не могла лишитись осторонь (ви ж знаєте, як я це все обожнюю) та підготувала декілька образів для зустрічі з друзями", - пише Олександра.

відео дня

Перший образ співачки - діва в стилі диско, з яскравим макіяжем і шапкою волосся, укладеного в стилі афро. Другий - гейша в м'ятно-зеленому кімоно, яке ідеально підкреслило фігуру Зарицької.

На одній з вечірок артистка зустріла українську супермодель Аліну Байкову, одягнену інопланетянкою в білому корсеті і різнобарвій перуці.

Раніше акторка Жіночого кварталу і комік Ірина Сопонару "засліпила" фанатів сяйвом яскравого кадру, на якому вона постала одягненою в пікантний корсет від українського бренду.

Також супермодель, акторка і одна з найкрасивіших жінок ХХ століття за версією Playboy 56-річна Сінді Кроуфорд засвітила соковиті стегна в сукні-мантії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти