StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ікона": 56-річна Сінді Кроуфорд в чорній мантії похвалилася соковитими стегнами

28 жовтня 2022, 18:01
Коли мова заходить про легенди світу фешн, ім'я Сінді вписано в цю історію позолоченими літерами.
Сінді Кроуфорд
Сінді Кроуфорд знялася для польського Vogue / instagram.com/cindycrawford

Супермодель, акторка і одна з найкрасивіших жінок ХХ століття за версією Playboy Сінді Кроуфорд стала головною героїнею листопадової обкладинки польського видання Vogue.

Прийдешній випуск буде присвячений іконам в різних сферах. А особистість більш іконічну в світі моди, ніж Кроуфорд, ще потрібно пошукати. І хоч від активних зйомок і відкритих показів супермодель вже відійшла, вона все ще може прикувати до себе загальну увагу одним лише поглядом. І пікантною родимкою, яка стала візитною карткою Сінді.

Для зйомки для моделі був створений ряд монохромних образів в класичному стилі фешн. Для обкладинки був обраний знімок, що одночасно розбурхує кров і уяву. Макет вже з'явився на сторінці Vogue Polska в Instagram.

відео дня

На фото Кроуфорд стоїть впівоберта в сукні-мантії з капюшоном і широкими рукавами. З високого розрізу 56-річна модель виставила ногу, засвітивши підтягнуте стегно.

Сінді Кроуфорд
Сінді Кроуфорд знялася для польського Vogue / instagram.com/vogue.polska

Раніше українська співачка, акторка і дизайнерка Надія Мейхер побалувала шанувальників пікантним образом, і випадково засвітила пишні сідниці без трусиків.

Також Злата Мітчелл, 16-річна донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут, продовжує епатувати публіку відвертими фотографіями в кричущій міні-спідниці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти