StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Анна Трінчер показала фото з дня народження в спокусливому купальнику

14 серпня 2022, 18:27
Пізніше, правда, співачка Анна Трінчер вибрала значно більш зручний одяг для свята, ніж купальник – комбінацію з чорних штанів, топа і накидки.
Тринчер
Анна Трінчер / Колаж фото УНІАН та Instagram

Відома українська співачка і блогерка Анна Трінчер поділилася з фанатами першими знімками зі святкування свого 21-річчя. Фото дівчина виклала в Instagram.

Судячи з фото, дівчина за фуршет змінила кілька нарядів. Спершу Трінчер вбралася в звабливий купальник-монокіні сріблястого кольору. Таке вбрання вигідно підкреслить її форми.

Пізніше співачка вибрала більш зручний одяг-комбінацію з чорних штанів, топа і накидки.

"Перші кадри з ДН. Відсвяткували дуже душевно, майже ніхто не пив алкоголь, але було так весело ‒ і це найкраще. Спасибі всім, хто розділив зі мною цей день. Затишно, по-сімейному, у вузькому колі, без тусовок, за приземними бесідами – це для мене", — підсумувала Трінчер.

Нагадаємо, раніше співачка Даша Астаф'єва в інтерв'ю відомому блогеру і телеведучому Володимиру Петрову розповіла свій план помсти російському коміку казахського Походження Нурлану Сабурову.

"Сабуров, ти [сволота - неценз.] [довбана - неценз.], я буду тебе [бити - неценз.] особисто, і буду отримувати величезне задоволення ", - пообіцяла Астаф'єва.

Такою була реакції співачки на те, що Сабуров спершу публічно зізнався, що він боїться говорити про війну в Україні відкрито, а потім, коли на його концерт прийшла Українка в "закривавленій" сукні, нерозумно пожартував про менструацію.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти