Зашквар з відвертою сукнею: супутниця Гарбарука відповіла хейтерам

31 грудня 2021, 14:52оновлено 31 грудня 2021, 19:05
440
Христина Тишкун розповіла, що відверту сукню на зустріч з мером Львова Андрієм Садовим одягла заради провокації.
Зашквар з відвертою сукнею: супутниця Гарбарука відповіла хейтерам
Ігор Гарбарук та Христина Тишкун

Христина Тишкун, яку називали помічницею екс-замглави Міносвіти і науки колишнього заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука, розповіла про скандал з її відвертою сукнею, у якій вона з'явилася під час поїздки чиновника до Львова.

Дівчина каже, що одягла відверту сукню на зустріч з мером Львова Андрієм Садовим заради провокації. Як розповіла вона в ефірі 1+1, таким чином нібито звернула увагу на проблему гендерної нерівності та сексизму.

За словами 27-річної супутниці екс-заступника міністра, поїздка до Львова була її ініціативою, а на зустріч Гарбарука з міським головою вона потрапила за дружнім запрошенням.

"До Львова я їхала не на офіційний візит, і ніколи не була помічницею заступника міністра. Ми з Ігорем Миколайовичем працювали над спільним проектом, він був ідеологом цього проекту, куратором, а я просто була пов'язана з цим проектом, але не як його помічник", – розповідає Тишкун.

Вона повідала, що плаття вибрала не випадково, так як хотіла з його допомогою звернути увагу на проблему утиску жінок. Зокрема, Тишкун поскаржилася, що саме за зовнішнім виглядом найчастіше оцінюють її інтелект.

"Це заборонено? Це була провокація, щоб викликати реакцію. Правда, не очікувала, що таку. Я хочу боротися з цим, з чим бореться зараз весь світ і від чого страждають жінки. Я називаю своє плаття протестом. Мене це чіпляє з точки зору гендерної нерівності і сексизму, з яким я стикаюся постійно. На мій зовнішній вигляд оцінили мій інтелект, на мій зовнішній вигляд повісили мені клеймо", – додала Тишкун.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що мер Львова Андрій Садовий сфотографувався з гостями свого офісу в ході візиту заступника міністра освіти.

читайте такожФото Садового і брюнетки зі сміливим декольте наробило шуму в мережі

При цьому серед делегації, яка побувала в гостях у Садового, на фото помітили дівчину в сміливому вбранні.

Брюнетка в довгій чорній сукні з вирізом виявилася по праву руку від Садового.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти