StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Зухвале покарання": Майкл Дуглас розповів, в яких випадках показує пеніс своїй дружині

5 березня 2023, 09:31
38429
Актори незважаючи на свій вік, продовжують отримувати задоволення від життя і один від одного.
Кетрін Зета Джонс та Майкл Дуглас
Кетрін Зета Джонс та Майкл Дуглас / Instagram

Американський актор Майкл Дуглас розповів, що його дружина Кетрін Зета-Джонс придумала дуже зухвале покарання, коли вони грають в гольф.

Так, за інформацією The Daily Mail, 78-річний актор одружений на 53-річній Кетрін вже більше двох десятиліть, але визнав, що вони все ще залишаються гострими, коли справа доходить до мирських занять, таких як гра в гольф.

"Були часи, коли ми грали самі, і мені доводилося влаштовувати їй невелике шоу. Але тільки коли я граю з дружиною", - каже актор.

відео дня

За словами Кетрін Зета Джонс, вона досить добре грає. "Якщо він промахнеться, то йому доведеться спустити штани", - повідала актриса.

Вона також додала, що правило стосується не тільки її чоловіка. "Це не тільки мій чоловік, але і будь-який чоловік, з яким я граю. Були проблеми з папараці, тому я змусила його піти в кущі. Угода є угода", - каже смілива зірка.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у дружини голлівудського актора Метью Макконахі була справжня пригода. За інформацією Page Six, Каміла Алвес Макконахі перебувала на рейсі Lufthansa, який був змушений приземлитися у Вірджинії після того, як потрапив в сильну турбулентність, в результаті чого рейс, що прямував до Німеччини, ненадовго падав у вільному падінні.

Алвес Макконахі опублікувала відео зі свого місця для своїх 1 мільйона підписників в Instagram, демонструючи хаос на борту літака і ділячись своїм досвідом після аварійної посадки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти