StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Лікар врятувати не зможе": у Христини Горняк підтвердився страшний діагноз

26 червня 2023, 14:13
5876
Колишній дружині Остапчука належить лягти під ніж хірурга для видалення хворого органу.
Христина Горняк
Христина Горняк розповіла, що лікарі підтвердили у неї гідронефроз / колаж: Главред, фото: instagram.com/kristygor

Друга колишня дружина шоумена Володимира Остапчука, українська блогерка і нотаріус Христина Горняк раніше повідомляла, що у неї виявилася серйозна проблема зі здоров'ям. Австрійські та українські лікарі поставили їй діагноз - гідронефроз.

Ліва нирка Горняк викликала у медиків занепокоєння. Після аналізів підтвердилося найгірше - орган повністю нефункціональний і його доведеться видалити.

Про майбутню операцію блогерка повідомила на своїй сторінці в Instagram. Нирку не вдасться врятувати, проте Христина знайшла в цьому і позитивні моменти. Права нирка здорова, а значить її організм не отримає серйозних пошкоджень.

відео дня

"Лікар в Австрії підтвердив мій діагноз - гідронефроз, та сказав, що моя ліва нирка не працює від слова зовсім! І на жаль, спасти її він не зможе. Але!!!!!!!! Він сказав, що моя права нирка працює на всі 100% і виконує все те, що потрібно мені для щасливого і здорового життя! Що я можу їсти, як їла, можу пити, як пила, я можу все! Тому, я повинна подякувати за це Богу і йти далі посміхаючись, як я це роблю!" - пише Христина Горняк.

Вона також звернулася до своїх підписників, в надії, що її історія надихне їх не опускати руки, та йти по життю з високо піднятою головою.

Христина Горняк
Христина Горняк розповіла, що лікарі підтвердили у неї гідронефроз / instagram.com/kristygor

Раніше в невиліковній хворобі зізналася австралійська співачка sia-артистка страждає розладом нервової системи аутистичного спектру. Грунтуючись на власному досвіді вона навіть зняла фільм "Музика", який був номінований на Золотий глобус.

Також про проблеми зі здоров'ям у Віктора Павлика повідомила його дружина і концертний директор Катерина Репяхова. Стара травма артиста дала про себе знати, і тепер йому необхідно складне лікування.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти