StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Всесвітньо відома співачка зізналася в аутизмі

31 травня 2023, 23:43оновлено 1 червня 2023, 00:37
Співачка Сіа опинилася в скандалі, а також розкрила всі свої карти.
Співачка Сіа зробила несподіване зізнання
Співачка Сіа зробила несподіване зізнання / Instagram

Всесвітньо відома співачка Sia несподівано зізналася в тому, що хворіє невиліковною хворобою.

За інформацією ВВС, співачка зізналася у своїй хворобі під час одного з подкастів. За її словами, це одкровення принесло їй полегшення і вона стала відчувати себе "у своїй шкурі".

Сія, повне ім'я якої Сія Ферлер, найбільш відома як співачка-автор пісень, яка написала такі хіти, як Chandelier, Titanium та Cheap Thrills.

відео дня

Але в 2021 році вона зайнялася створенням фільму "музика", музичної драми про жінку, яка стає єдиним опікуном своєї зведеної сестри, підлітка з невербальним аутизмом.

Її широко критикували за те, що на головну роль була обрана нейротипова актриса Медді Зіглер, яка знялася в декількох її музичних кліпах.

У той час Сія захищала фільм, кажучи, що він "повністю" заснований на досвіді "нейроатипового друга".

Однак після того, як фільм був номінований на дві премії "Золотий глобус" у 2021 році, співачка принесла ряд вибачень у Twitter, перш ніж повністю видалити свій акаунт.

Нагадаємо, раніше українська співачка Міка Ньютон опублікувала фото з онкологічного центру США. Це налякало її підписників. Однак з'ясувалося, що вона їздить туди регулярно для перевірки після небезпечної хвороби.

Раніше фаворитку Євробачення-2023 Loreen звинуватили в плагіаті хіта в української співачки Мікі Ньютон. Пильні користувачі відразу ж помітили, що цей трек дуже схожий на пісню української співачки Мікі Ньютон "у полоні", який вийшов в 2005 році.

Також у терористичній Росії помер популярний актор, який прославився ролями в серіалах "Каменська" і "Скліфосовський" Микола Шатохін.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти