StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Без чого не можна йти на цвинтар: мольфар назвав основне правило поминальних днів

11 травня 2024, 21:34оновлено 12 травня, 14:33
2794
Відомий український мольфар Максим Гордєєв стверджує, що на кладовище в жодному випадку не можна приходити з пустими руками.
мольфар Гордеев, кладбище
Без чого ніколи не можна приходити на кладовище / Колаж: Главред, фото: pexels, скріншот з відео

В Україні починаються поминальні дні, коли всі йдуть на кладовище, прибирають могили та згадують пам'ять померлих рідних та близьких. Однак є одне важливе правило, яке не слід порушувати, коли йдете на цвинтар.

Відомий український мольфар Максим Гордєєв розповів про те, що на цвинтар в жодному випадку не можна ходити з порожніми руками. Він переконаний, що через це у життя можуть прийти навіть серйозні проблеми.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Наснився поганий сон: що не можна робити, щоб він не збувся.

відео дня

Без чого не можна приходити на цвинтар

Якщо ви йдете на кладовище, то там обов'язково слід щось залишити. Найкращим варіантом стануть цукерки або булочки. Мольфар каже, що якщо прийти з пустими руками на кладовище, то ви будете ризикувати почати розплачуватись своїм здоров'ям і навіть життям.

Винятком не стане випадок навіть якщо вам просто слід випадково пройти через цвинтар. Якщо у ваших карманах нема цукерок, то можна кинути кілька монет. Обов'язково слід кидати монети через ліве плече.

Що слід зробити після походу на цвинтар

Якщо ви вже повернулись із кладовища, то обов'язково слід вимити руки. Річ не лише в гігієні, а й в негативній енергетиці, яка могла до вас прилипнути.

Коли ви будете мити руки водою, слід промовляти такі слова:

"Мертвим - мертве. Живим - живе".

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про те, без чого не можна приходити на кладовище:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти