StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Усе як із Корольовою: шлюб Ігоря Ніколаєва та Проскурякової на межі краху

11 травня 2024, 03:00оновлено 11 червня, 14:22
52433
Ігор Ніколаєв та Юлія Проскурякова анонсували нову пісню, але шанувальники запідозрили про проблеми у шлюбі пари.
Ігор Ніколаєв, Юлія Проскурякова
Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова записали спільну пісню / колаж: Главред, фото: t.me/igornikolaev_music

Російський співак і композитор Ігор Ніколаєв, який мовчить про криваве вторгнення РФ в Україну, зі своєю дружиною співачкою й акторкою Юлією Проскуряковою оголосили про швидкий вихід нової пісні під назвою "Родные люди".

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, фанати зірок уже давно помітили недобре у стосунках пари. Ігор все частіше з'являється на людях без дружини, а Юлія зайнялася кар'єрою акторки і навіть погодилася на сцени з поцілунками, чого не робила раніше, щоб не образити чоловіка.

відео дня

Після виходу анонсу нової роботи співаків, шанувальники остаточно переконалися в холодності подружжя. Ніколаєва звинуватили у відсутності емоцій, а Юлію в награності і що ніякої хімії в парі більше немає.

Деякі фанати навіть згадали, як Ігор Ніколаєв розлучився з Наташею Корольовою після спільного хіта "Дельфін і Русалка".

Хто такий Ігор Ніколаєв?

Ігор Ніколаєв - радянський і російський музикант, композитор, поет, автор пісень, співак, гітарист, піаніст, продюсер, актор; народний артист Російської Федерації (2019).
З початку повномасштабної війни Ігор Ніколаєв воліє мовчати про звірства окупантів в Україні, публічно він не засуджував кровопролиття в нашій країні. Однак нещодавно він виступив із Крістіною Орбакайте в синьо-жовтих костюмах, за що в РФ його почали цькувати. Росіяни побачили в цьому натяк на антивоєнну позицію артиста.

Ігор Ніколаєв - останні новини по темі

Зазначимо, Ігор Ніколаєв публічно принизив Наташу Корольову на всю Росію. Ніколаєв кинув колишню дружину на сцені виконувати їхній спільний хіт "Дельфін і Русалка".

А також поширюють чутки, що до лікарняного ліжка Ігоря Ніколаєва довели колишня дружина Наташа Корольова, і нинішня дружина Юлія Проскурякова. Близьке оточення артиста стверджує, що в його сім'ї останнім часом почастішали скандали, виною яким, ймовірно, стала Корольова.

Читайте більше про Ніколаєва:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти