Карта повітряних тривог онлайн: перевір чи є тривога в області зараз

18 листопада 2023, 14:02оновлено 21 листопада 2023, 19:04
Дивіться, де в Україні тривоги за допомогою карт повітряних тривог онлайн.
Карта повітряних тривог онлайн: перевір чи є тривога в області зараз
Повітряна тривога зараз / Колаж Главред, фото скріншот alerts.in.ua, flickr (whiteafrican)

В Україні триває війна, тому питання про те, де зараз повітряна тривога, залишається актуальним. На Главреді ви зможете оперативно дізнатися про події в Україні, включно з інформацією про повітряні тривоги в будь-який час. А також ми надаємо ресурси, де подивитися карту повітряних тривог онлайн.

Карта повітряних тривог України онлайн - єМапа

Карта повітряних тривог єМапа зроблена на основі відкритого міжнародного сервісу OpenStreetMap. Помаранчеві зони означають, що тривога в область є, зелені - відбій. Якщо навести на карту курсором, можна дізнатися інформацію про те, в якому регіоні області коли почалася і закінчилася тривога. Для зручності користувач може включити сповіщення про повітряну тривогу для конкретної області.

Карта повітряних тривог Ukrainealarm

Карта повітряних тривог map.ukrainealarm.com оновлюється кожні 25 секунд для точності інформації. Червоні зони позначають, що тривога в область є, а сірі - немає. Серед особливостей: карта сповіщає про повітряну, хімічну, техногенну або інші види тривог системи цивільної оборони. Також можна подивитися в режимі онлайн, скільки людей зараз сидять на сайті.

відео дня

Крім цього, розробники пропонують завантажити на смартфон зручний додаток для відстеження карти повітряних тривог України. Його можна завантажити за посиланням.

Карта повітряних тривог alerts.in.ua

Ця карта повітряних тривог alerts.in.ua пропонує більш широкий функціонал, як порівняти з іншими. Тут користувач може не тільки подивитися інформацію про те, де і коли почалася/закінчилася тривога, але і в динаміці побачити яка ситуація з повітряними тривогами була за вказаний період. Крім того, карта доступна на п'яти мовах, на ній можна малювати і подивитися офіційні повідомлення від Повітряних сил ЗСУ і навіть включити режим міні-карти, щоб зайвий раз не перемикати вкладки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти