StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шакіра "запалила" на шоу і засвітила білизну з-під штанів

13 березня 2023, 17:28
Колумбійська зірка Шакіра запалила на The Tonight Show Джиммі Феллона - співачка виступила з новим треком "Music Sessions #53" .
Шакіра
Шакіра / скріншот з відео

Легендарна попспівачка родом з Колумбії Шакіра виступила на популярному американському вечірньому шоу The Tonight Show Джиммі Феллона - в дуже відвертому вбранні.

Виконавиця презентувала свій новий трек "Music Sessions # 53", яку записала в дуеті з діджеєм bizarrap. Для виступу Шакіра вибрала досить сміливий і відвертий наряд. У студії співачка з'явилася в кофті-топі, який ледь прикривав її бюст і модних ковбойських штанях, з-під яких визирала її шкіряна нижня білизна.

Рані Шакіра розповідала, що трек "Music Sessions #53" вона присвятила своєму колишньому чоловікові, легендарному іспанському футболістові, чемпіону світу і неодноразовому переможцю Ліги чемпіонів Жерару Піке.

Співачка зізналася, що за допомогою цієї пісні вона добре випустила свої емоції, а також цією роботою хотіла підтримати жінок, яким довелося, як і їй, "пережити всякі неприємності".

Подивитися наряд співачки можна в першому відеоролику

Нагадаємо, раніше 45-річна колумбійська співачка Шакіра, яка нещодавно розійшлася зі своїм 35-річним чоловіком, іспанським футболістом Жераром Піке, розповіла про те, як виявила зраду чоловіка.

Шакіра нібито зрозуміла, що її екскоханий Жерар Піке зраджує їй, коли побачила, як з її будинку зникає варення.

Виконавиця хіта "Hips Don't Lie" повернулася додому з подорожі і запідозрила зраду чоловіка, побачивши спорожнілу банку джему. Відзначимо, що знаменитий футболіст і їхні діти ненавидять джем.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти