StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шакіра побажала коханці чоловіка відправитися в пекло

1 березня 2023, 15:01оновлено 1 березня 2023, 15:37
Шакіра продовжує рефлексувати на тему свого розлучення і зради чоловіка Жерара Піке.
Шакіра
Шакіра / instagram.com/shakira

Популярна колумбійська співачка Шакіра викликала нову подругу колишнього чоловіка Жерара Піке Клару Чіа в новому відвертому інтерв'ю і розповіла, як вона стала сильнішою після їх розставання.

47-річна хітмейкер зізналася, що "купилася на історію про те, що жінці потрібен чоловік, щоб бути повноцінною", але тепер зрозуміла, що може бути "самодостатньою", пише The Daily Mail.

Колишній гравець "Барселони" 36-річний Жерар розлучився з Шакірою в червні 2022 року після 11 років спільного життя і минулого місяця офіційно оголосив про свої стосунки з 23-річною Кларою.

відео дня

Шакіра виявила зраду по банці джему, яку з'їла коханка її чоловіка.

Говорячи про своє розлучення, Шакіра сказала журналісту Енріке Асеведо на мексиканському каналі Canal Estrellas: "у пеклі є місце для жінок, які не підтримують інших жінок".

Далі Шакіра розповіла, що тепер вона "більше впевнена" в собі і стала "левицею" для своїх двох дітей Саші, семи років, і Мілана, десяти років.

Шакіра додала, що їй не вдалося досягти своєї мрії про ідеальну сім'ю.

"Ви не досягаєте всіх своїх мрій у житті, але життя має спосіб компенсувати це, і я думаю, що життя, безумовно, зробило це зі мною, подарувавши двох чудових дітей, які щодня наповнюють мене любов'ю", - каже вона.

"Я завжди була емоційно дуже залежна від чоловіків, я закохувалася в любов, і я думаю, що змогла зрозуміти цю історію з іншої точки зору, і сьогодні мені досить самої", - говорить Шакіра.

"Зараз, як це не парадоксально, я відчуваю себе повноцінним, тому що я залежу від себе, і у мене є двоє дітей, які залежать від мене, а це означає, що я повинна бути сильнішою за левицю", - додає вона.

Нагадаємо, раніше 45-річна колумбійська співачка Шакіра, яка нещодавно розійшлася зі своїм 35-річним чоловіком, іспанським футболістом Жераром Піке, розповіла про те, як виявила зраду чоловіка.

Шакіра нібито зрозуміла, що її екс-коханий Жерар Піке зраджує їй, коли побачила, як з її будинку зникає варення.

Співачка "Hips Don't Lie" повернулася додому з подорожі і запідозрила зраду чоловіка, побачивши спорожнілу банку джему. Відзначимо, що знаменитий футболіст і їхні діти ненавидять джем.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти