StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Їй личить розлучення: Шакіра знялася в прозорій сукні для відомого бренду

10 листопада 2022, 19:55
Після зради Піке привабливість Шакіри лише розквітла з новою силою.
Шакіра
Шакіра знялася в прозорій сукні від Burberry після розлучення з Жераром Піке / instagram.com/shakira

45-річна колумбійська співачка Шакіра та 35-річний іспанський футболіст Жерар Піке у червні 2022 року розійшлися після 11 років стосунків. І хоч пара не перебувала в офіційному шлюбі, в їх цивільному союзі у них народилося двоє дітей.

Артистка пішла від спортсмена через його невірність, і відсудила у нього синів. Горда колумбійка живе з високо піднятою головою, і новий статус вільної жінки їй, до речі, дуже до лиця.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Шакіра показала знімки в напівпрозорій сукні, виконані для новорічної рекламної кампанії британського модного дому Burberry.

відео дня

Наряд з напівпрозорої тканини, прикрашений камінням і блискітками, вже називають "сукнею помсти" (за аналогією з чорним міні, яке принцеса Діана одягла після розлучення з принцом Чарльзом - прим. редактора), адже воно бездоганно підкреслює ідеальну фігуру співачки, та відтіняє її красу.

Шакіра
Шакіра знялася в прозорій сукні від Burberry після розлучення з Жераром Піке / instagram.com/shakira

Раніше українська співачка MamaRika (справжнє ім'я-Анастасія Середа) похвалилася спортивною, підтягнутою фігурою у спокусливій білизні через рік після пологів.

Інша молода мама, дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна, також не залишилася за бортом і засвітила свої пікантні форми в леопардовому купальнику.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти