StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перекачана наречена мільярдера Безоса похвалилася формами в мереживному бікіні

1 січня 2024, 01:30
Лорен Санчес в свої 53 роки виглядає, як дівчина з обкладинки журналу.
Джефф Безос та Лорен Санчес
Лорен Санчес показала фігуру в бікіні / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Журналістка і ведуча Лорен Санчес, наречена американського підприємця, мультимільярдера та засновника Amazon Джеффа Безоса, може похвалитися бездоганними формами. Втім, їх 53-річна жінка досягла не без допомоги пластичної хірургії.

Санчес не стала підтримувати модну останнім часом тенденцію на натуральне старіння, і всіляко намагається зберегти молодість. Варто відзначити, що це їй непогано вдається.

У своєму блозі в Instagram наречена Безоса опублікувала знімок, на якому вона позує на борту яхти в білосніжному мереживному бікіні. Купальник ідеально "сів" на її пишні форми.

відео дня

У підписі до фото Лорен Санчес чи то жартома, чи то всерйоз поскаржилася на свята - рясні частування нібито зіпсували їй фігуру. "Мені потрібно перестати їсти так багато різдвяних солодощів", - написала журналістка.

Її підписники в коментарях стали переконувати журналістку, що вона в чудовій формі. Більш того - вид Санчес в бікіні змусив багатьох задуматися над тим, щоб придбати абонемент в тренажерний зал.

Лорен Санчес
Лорен Санчес показала фігуру в бікіні / instagram.com/laurenwsanchez

Раніше легендарний голлівудський режисер Майкл Манн (автор культових фільмів "Сутичка" і "Поліція Маямі") зізнався, що має українське походження і вболіває за Україну.

Також американська співачка, акторка і бізнесвумен Дженніфер Лопес посвітила ідеальними формами на пляжі. Артистка відпочила на карибському курорті Сен-Бартелемі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти