Ксенія Мішина розкрила деталі зйомок відвертих сцен

18 січня 2021, 10:20
Українська актриса Ксенія Мішина, яка знайшла своє кохання на проекті Холостячка, розповіла як знімаються пікантні сцени.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / СТБ

Днями закінчилися зйомки нового серіалу за участю Ксенії Мішиної - таємничого проекту каналу Україна, де Мішина грала доктора "швидкої".

Колишня Холостячка регулярно ділилася фото зі зйомок, але не розкривала подробиці майбутнього серіалу. Тепер же Ксенія Мішина натякнула, що серіал вийде вже восени на каналі Україна, і що в ньому їй теж довелося зніматися в пікантних сценах.

"Ще одне моє дітище, де я зіграла головну роль - лікаря швидкої допомоги, наполегливо вивчаючи цю професію протягом декількох місяців.читайте такожОлександр Еллерт розповів про "вагітному животі" Ксенії Мішиної Сьогодні Стоп! Свобода. Було нелегко: наркомани, трупи, перестрілки (сценарій багатий), але в той же час жваво і весело, бо багато людей не давали здохнути", - пише Мішина в Instagram.

відео дня

Вона похвалилася, що для зйомок взимку їй найбільше приємно було від того, що Олександр Еллерт, відносини з яким приховувалися через Холостячку, купив їй термобілизну. Крім труднощів вивчення медичної термінології, Мішина розповіла про труднощі зйомок сексуальних сцен.

"Сцени сексу. "Під ковдрою" вже не те. Якщо це секс - то глядач повинен бачити секс. Наші канали не пропускають оголення, так що прикритися ліфчиком ще можна, а ось рухи будь ласкава зіграти максимально правдиво. Скажений ритм, величезна кількість сцен, переробки. Досить складно зберігати здоровий глузд і грамотність мови", - розповіла акторка..

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / Instagram

Вона подякувала всю знімальну команду за тривалу і важку роботу, яка, однак, принесла результат - новий медичний серіал.

Раньше Олександр Еллерт і Ксенія Мішина розповіли про плани на весілля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти