StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Хороший росіянин" Дмитро Назаров обурений тим, що його просять донатити на ЗСУ

3 березня 2023, 12:33
Актор несподівано показав себе з іншого боку, чим розчарував шанувальників.
Дмитро Назаров
Дмитро Назаров / instagram.com/dmitry_nazarov_official

Російський актор Дмитро Назаров, який був звільнений за відверту критику кривавої путінської влади з МХТ ім. Чехова і продовжує писати антивоєнні вірші та іронічні пісні про бруд і дурість, яку пропагують в РФ, несподівано висловився з приводу донатів на ЗСУ.

Про це він повідомив в одному зі своїх інтерв'ю на YouTube-каналі "Фейгін Live".

Так, за словами Назарова, йому часто пишуть в Instagram з приводу донатів на українську армію. На що актор відповів, що він на це піти не може.

відео дня

"Все-таки треба розуміти, що є речі, на які, я особисто, піти не можу. Коли мені пишуть в Instagram, збираємо гроші для української армії на безпілотники. Надішліть грошей. Я кажу: "Ви що, з глузду з'їхали? Ви серйозно це? Мене? Від росіянина питати? Ні", - сказав актор.

Нагадаємо, нещодавно артист знову написав новий вірш, в якому висміяв жалюгідні спроби росіян "прати" акторів зі старих і нових кінострічок, які "сміють" думати по-іншому і відмінно від путінських посіпак і пропагандистів.

Він опублікував новий вірш під назвою "Цензура абсурду", де зазначив, що "зрадницькі пики" в кіно навчилися прати. Себе-він запропонував замінити Іваном Охлобистіним, а Лію Ахеджакову — Володимиром Машковим. Ролик з'явився на YouTube-каналі актора.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти