StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на травень 2024 для Терезів: астролог назвала найгрошовитіші дні

26 квітня 2024, 05:37
1825
У травні Венера буде в з'єднанні з Юпітером. Це дуже вдале з'єднання, яке принесе Терезам прибуток.
Гороскоп, Анжела Перл
Терези - Гороскоп на травень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на травень 2024 для Терезів.

Якщо ви пропустили Таро-прогноз на повню у квітні 2024, читайте матеріал: Таро-прогноз на повню 24 квітня 2024: Овнам - тріумф, Близнюкам - вибір, Левам - спокій.

1 травня Плутон розвертається в ретроградний рух.

"Плутон у гороскопі Терезів відповідає за фінанси, тому що він керує другим домом. 1 травня він зупиняється і йде назад до 11 жовтня. Планета грошей буде повертатися назад, тому ви будете переглядати фінанси, змінювати роботу, переглядати бюджет, погашати борги або кредити. Можливо будуть переглядатися умови роботи. Ви будете переробляти проєкт, повернуться старі клієнти. Не виключено повернення на стару роботу. Тобто відбуватимуться якісь ситуації, пов'язані з фінансами або з вашими джерелами доходу, або з тим, чим ви володієте", - розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі.

8 травня - молодик у восьмому домі гороскопа. З'явиться або фінансова можливість, або ви ухвалюватимете фінансове рішення. Ви можете взяти кредит або отримаєте гроші від держави.

"Після 8 травня чужі гроші до вас прийдуть. Новина про спадщину може бути. Чекайте новини про те, що стосується податків, страховок", - свідчить гороскоп.

У Терезів може відбутися нове знайомство, яке швидко переросте у близькі, інтимні стосунки.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

21 травня може відбутися поїздка за кордон, знайомство з людиною іншої національності. З 21 травня Терезам потрібно буде отримувати якісь довідки, завіряти документи, перекладати їх іншою мовою.

23 травня - повня. Відбудуться поїздки недалеко і ненадовго, за місцем або в сусіднє місто. Буде багато спілкування і комунікації. У вас з'явиться нове коло спілкування. Можливо, ви підете на курси і там познайомитеся з однодумцями.

З 22 по 24 травня Венера буде в з'єднанні з Юпітером.

"Це супер з'єднання. Восьмий дім - це фінанси, а Венера символізує гроші. Юпітер символізує достаток і все розширює. Тому період з 20 по 24 травня просто чудовий у плані отримання грошей, доходів, прибутку і добробуту", - розповіла Анжела Перл.

Докладний гороскоп для Терезів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти