StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Страждає все тіло": Шоптенко розповіла про реабілітацію після важкої травми

26 квітня 2024, 00:12
184
Хореограф розкрила секрет, що дає їй змогу не "заіржавіти" остаточно.
Олена Шоптенко
Олена Шоптенко після операції - Шоптенко поділилася комплексом вправ / колаж: Главред, фото: instagram.com/alena_shoptenko

Місяць тому українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко отримала складну травму - розрив двох зв'язок колінного суглоба. Артистці зробили операцію і встановили в ногу титановий гак.

Зараз Шоптенко проходить реабілітацію. Відновлення складне і важке для організму, який звик бути в постійному русі.

Щоб підтримувати форму та гнучкість суглобів і м'язів у цей складний для неї період, хореографиня показала у своєму блозі в Instagram 7 корисних вправ. "Через неможливість повноцінно рухатися та компенсацію цього іншими частинами тіла страждає все тіло", - зазначає Шоптенко.

відео дня

Вона записала короткий наочний ролик для тих, хто, як і вона, зараз проходить реабілітацію, і тих, хто лише готується до операції. Танцівниця зазначила, що комплекс вправ був розроблений за допомогою фітнес-тренера, з яким вона працює зараз.

Дивіться відео з вправами під час реабілітації від Олени Шоптенко:

Хто така Олена Шоптенко?

Олена Шоптенко - українська танцівниця, хореограф, дворазова чемпіонка світу з бальних танців. Майстер спорту міжнародного класу. Учасниця численних українських телепроєктів - "Танці з зірками", "Танцюю для тебе", "Майданс", "Зважені та щасливі".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше колишня дружина Потапа, музичний продюсер Ірина Горова, розповіла про своє особисте життя та ідеал чоловіка, який зможе впоратися з її складним характером.

Також українська ведуча і громадська діячка Маша Єфросиніна розповіла, що війна з країною-окупантом змінила в її чоловікові, військовослужбовці Тимурі Хромаєві.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти