StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Витирати з фільмів навчилися пики": Назаров висміяв жалюгідні спроби РФ прибрати артистів з кіно

20 лютого 2023, 16:15
Дмитро Назаров знову висміяв пропутінських посіпак, які відзначилися черговою тупістю.
Дмитро Назаров
Дмитро Назаров / скріншот YouTube

Російський актор Дмитро Назаров, який був звільнений за відверту критику кривавої путінської влади з МХТ ім. Чехова, продовжує писати антивоєнні вірші та іронічні пісні про бруд і дурість, яку пропагують в РФ.

Так, нещодавно артист знову написав новий вірш, в якому висміяв жалюгідні спроби росіян "стирати" акторів зі старих і нових кінострічок, які "сміють" думати по-іншому і відмінно від путінських посіпак і пропагандистів.

Він опублікував новий вірш під назвою "Цензура абсурду", де зазначив, що "зрадницькі пики" в кіно навчилися стирати. Себе - він запропонував замінити Іваном Охлобистіним, а Лію Ахеджакову — Володимиром Машковим. Ролик з'явився на YouTube-каналі актора.

Нагадаємо, раніше в Росії придумали новий спосіб "карати" артистів, які не підтримали загарбницьку війну Росії проти України.

Так, російське телебачення продовжує ображено "вирізати" зі своїх "кіношедеврів" артистів, які відмовилися погоджуватися з людожерською політикою кремля і відкрито виступили проти війни в Україні.

Спершу їм муляла очі Барбара Брильська в "Іронії долі", яка критикує пропахлу убогістю країну на болотах, тепер прийшла черга української співачки Віри Брежнєвої, яка засуджує війну, відмовилася від слави в країні-окупанті, і зараз активно займається волонтерством і дає благодійні концерти.

Колишня учасниця дівочої поп-групи ВІА Гра побудувала вкрай успішну кар'єру в РФ - вона була бажаною гостею на будь-якому концерті, в будь-якому модному глянці, популярному серіалі або фільмі. У 2016 році вона знялася в серіалі "Мажор" - стала героїнею одного з епізодів, яка звернулася в поліцію за допомогою через переслідувача.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти