StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ботокс-клуб пластикового Кена: Раян Гослінг роздувся від філерів

26 квітня 2024, 03:30
1129
Щоки зірки "Ла-ла Ленду" перетворили його очі на маленькі щілинки. Фанати обурені.
Раян Гослінг
Раян Гослінг пластика - Раян Гослінг із філерами здивував фанатів / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

43-річний канадський актор Раян Гослінг зараз на гребені слави - з часів "Щоденника пам'яті" він є предметом таємних бажань сотень тисяч фанаток по всьому світу. І цей тягар, схоже, сильно обтяжує артиста.

Вочевидь він, як і сотні акторів до нього, вступив у небезпечні перегони за збереження молодості - у соціальних мережах стрімко поширюються знімки Гослінга, чиє обличчя перекачане філерами.

На фотографіях, які були зроблені на червоній доріжці прем'єрного показу фільму "Каскадери", де Раян зіграв головну роль, його обличчя має одутлуватий вигляд - хтось ретельно попрацював ботоксом над його щоками і підборіддям. Шанувальники актора були шоковані такою метаморфозою.

"О Боже! Він раніше був красунчиком. Дуже шкода", "Ботокс-клуб", "Його пластичний хірург занадто захопився", "Раян Ботокслінг", - пишуть здивовані фанати.

Утім, частина шанувальників таланту і зовнішності Раяна Гослінга переконані, що знімки, які викликали такий ажіотаж, є результатом невдалої ретуші. Як приклад наводиться відеорепортаж з прем'єри, де актор не має вигляду, як жертва косметолога-фанатика.

Дивіться відео з Раяном Гослінгом без філерів:

Хто такий Раян Гослінг?

Раян Томас Гослінг - американо-канадський актор. Відомий за ролями в незалежних фільмах і великих студійних проєктах різних жанрів. Збори фільмів за його участю склали понад 1,9 мільярда доларів. Володар багатьох нагород, включно із "Золотим глобусом", номінант трьох "Оскарів" і одного BAFTA, повідомляє "Вікіпедія".

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що британський актор Генрі Кавілл уперше стане батьком. Папараці застукали його кохану на прогулянці з уже значним вагітним животиком.

Також Джонні Депп вразив елегантним вигля дом на лондонській прем'єрі фільму "Жанна Дюбаррі". Голлівудська знаменитість змінив імідж - відмовився від довгого волосся і загалом мав більш доглянутий вигляд.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти