StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Театр Лесі Українки відмовився від режисера-путініста

25 квітня 2024, 15:14
808
Вистави, які створив зрадник України, прибрали з репертуару театру.
Путініст і зрадник Резнікович більше не режисер театру
Путініст і зрадник Резнікович більше не режисер театру / Колаж Главред, фото Громадське, Главком

Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки відмовляється від усіх вистав ексгендиректора-художнього керівника театру Михайла Рєзниковича, який два роки тому втік із країни.

Про це виданню Главком повідомив в.о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв. Він розповів, що актори, задіяні в постановках режисера, були обурені заявами колишнього керівника театру, які він зробив в інтерв'ю пропагандисту Миколі Юхимовичу.

Хто такий Михайло Резнікович

Михайло Резнікович - український театральний режисер, колишній художній керівник Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки в Києві, академік, співзасновник Академії мистецтв України, депутат Київської міської ради.

відео дня

У війні Росії проти України, став на бік ворога і назвав військовий напад РФ - "СВО".

Як відомо, під час розмови з проросійським ведучим Рєзнікович заявив, що виїхав із Києва, адже "не зміг змиритися, що в останні два роки послідовно знищується велика російська культура", а також похвалився тим, що має нагороду від терориста Путіна.

Стало також відомо, що в театрі більше не планують показувати виставу "Фальшива нота", "У полоні пристрастей (Кам'яний господар)", "Глузливе моє щастя", "Оголена зі скрипкою" тощо. Ці вистави вже зняли з сайту закладу.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, російського актора, який підтримав військове вторгнення терористичної Росії в Україну Леоніда Ярмольника та його дружину Оксану екстрено госпіталізували в Москві.

Раніше також у терористичній Росії помер радянський і російський актор Віктор Степанов. Артист помер у віці 77 років у Москві. Повідомляється, що Степанов тривалий час боровся з онкологічним захворюванням нирок і хронічним загостренням хвороби легенів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти