StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Нова пасія Мурата Налчаджиоглу підігріла чутки про розставання

25 квітня 2024, 16:12
890
Анастасія Foxy раніше невтомно хвалилася своїм щастям із колишнім чоловіком Ані Лорак.
Мурат Налчаджиоглу, Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу особисте життя - Анастасія Foxy натякнула на розрив / колаж: Главред, фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу та українська модель Анастасія Foxy разом менше півроку, але в їхній любовній історії вже були різні моменти - знайомство з дітьми один одного, спільні відпустки, публічні сварки, з'ясування стосунків з колишніми тощо.

Обидва закоханих стверджують, що знайшли у своєму партнері споріднену душу, проте нещодавно Фоксі спровокувала чутки про нову сварку з Налчаджиоглу. У своєму блозі в Instagram вона опублікувала пост із загадковим написом: "Неминуче потрібно приймати з байдужістю".

Чи стосувався цей вислів її стосунків із Муратом, модель уточнювати не стала. Втім, шанувальники і хейтери пари вже встигли розгледіти в цьому поганий знак.

відео дня

Крім того про сварку між закоханими свідчить також той факт, що Анастасія Фоксі вже близько двох тижнів не публікує світлини з Налчаджиоглу. Раніше її сторінка рясніла романтичним контентом.

Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу особисте життя - Анастасія Foxy натякнула на розрив / instagram.com/anastasija_foxy2

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше колишня дружина Потапа, музичний продюсер Ірина Горова, розповіла про своє особисте життя та ідеал чоловіка, який зможе впоратися з її складним характером.

Також співачка MamaRika показала, чим закінчилася її операція на бюсті, про яку вона давно мріяла. Мамопластику вона зробила трохи менше трьох місяців тому.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти