StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бразильський янгол Victoria's Secret показала стійку на голові у відвертому бікіні

16 січня 2023, 03:15
Ізабель Гулар продемонструвала складний акробатичний трюк біля кромки басейну.
Ізабель Гулар
Ізабель Гулар в одному бікіні встала на голову / instagram.com/izabelgoulart

Бразильська супермодель, одна з янголів Victoria's Secret, одна з найкрасивіших жінок за версією журналу People (2007) Ізабель Гулар в юності страждала від глузувань однолітків - через її худорляву статуру і високий зріст її називали жирафом.

Хто б міг подумати, що незграбний бразильський підліток вже в 14 років почне успішну кар'єру манекенниці і фотомоделі. Тепер Гулар по праву вважається однією з найпривабливіших жінок нарівні з загальновизнаними красунями.

Зараз Ізабель вже 38 років, але її зовнішній вигляд досі розбурхує уяву. До того ж до демонстрації своєї краси вона підходить із завидною винахідливістю. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram серед святкових постів вона показала, як з легкістю стає на голову, і гойдає в повітрі ніжками.

відео дня

Складний акробатичний трюк Гулар виконала біля басейну у відкритому бікіні. Відблиски від води і сонячні промені яскраво мерехтять на засмаглій, бездоганно чистій і підтягнутій шкірі моделі.

"Тіло від Ізи 2023. Концентрація! Відданість! Мотивація!! Вперед!!!", - підписала свої гімнастичні вправи манекенниця.

Раніше американська модельєр китайського походження 73-річна Віра Вонг похвалилася ідеальним тілом і стрункими ніжками в білосніжному купальнику біля басейну.

Також знімками у своєму спокусливому новорічному вбранні поділилася німецька супермодель, культова фешн-ікона 90-их Клаудія Шиффер - на них "німецька Барбі" засвітила пишні півкола грудей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти