StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бабуся, яка підкорила час: 73-річна Віра Вонг похвалилася стрункими ніжками в купальнику

5 січня 2023, 02:42
Біля басейну модельєр весільних нарядів зустріла ранок 1 січня.
Віра Вонг
Віра Вонг похвалилася ідеальним тілом в білосніжному купальнику біля басейну / instagram.com/verawang

Американська модельєр китайського походження Віра Вонг прославилася своїми чудовими весільними нарядами - про плаття від Вонг в свій особливий день мріє кожна модниця.

Віра стала новатором у світі моди, при цьому про свій зовнішній вигляд вона не забувала ніколи. Дизайнерка хоч і росла в достатку, але виховувалася в строгості, тому любов до праці у неї проявляється у всьому. Навіть у догляді за собою.

Зараз Вірі 73 роки, вона - мама двох дітей (обох вона народила після 40), але її ідеальній фігурі та підтягнутому пресу заздрять навіть молоденькі топ-моделі. Здається, Вонг знає секрет вічної молодості, який дозволяє їй зберегти свою природну красу.

відео дня

І як би ЗМІ та недоброзичливці не намагалися скинути модельєра з її п'єдесталу, Вонг тримається за нього чіпко, і не упускає можливості похвалитися своєю модельною фігурою.

Наприклад на своїй сторінці в Instagram вона показала, як виглядала вранці 1 січня - Вонг в цілісному білосніжному купальнику хвалилася ніжками в пухнастих черевиках біля басейну. При цьому варто зауважити, що шкіра у модельєра в елегантному віці підтягнута і все ще зберігає пружність.

Раніше іспанська акторка, муза Педро Альмодовара, 48-річна Пенелопа Крус знялася з оголеними грудьми і в грайливих трусиках для обкладинки популярного глянцю.

Також напівроздягнена акторка Ксенія Мішина похвалилася пружними формами у ванній кімнаті-рельєфний прес, міцні груди і сильні стегна вона одягла в білизну спортивного крою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти