StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

90-річна зірка Playboy позмагалася в красі з Наомі Кемпбелл

26 липня 2023, 04:05
Джоан Коллінз нагадала всьому світу про особливий шарм британських красунь.
Джоан Коллінз, Наомі Кемпбелл
Джоан Коллінз показала селфі з Наомі Кемпбелл / колаж: Главред, фото: instagram.com/joancollinsdbe, instagram.com/naomi

Британська акторка і письменниця, зірка серіалу Династія, Джоан Коллінз зовсім недавно відсвяткувала 90-річчя, але при цьому вона залишається при здоровому глузді і пам'яті, та виглядає просто карколомно.

Яскрава зовнішність була і залишається візитною карткою артистки. Тому, коли на сторінці Коллінз в Instagram з'явилося Селфі з супермоделлю Наомі Кемпбелл, у шанувальників стали просто розбігатися очі - дві британські троянди на одному фото!

"Дивіться, на кого я тільки що натрапила!" - підписала знімок, виконаний на якомусь світському заході, Джоан. У кадрі жінки схилили один до одного голови, як дуже близькі подруги, і привітно посміхаються в камеру.

відео дня

У коментарях зав'язалася справжня суперечка: хто ж з них більше заслуговує на звання ікони краси і стилю? Однак в кінцевому підсумку багато хто прийшов до висновку, що порівнювати дві легенди просто безглуздо, а разом вони створюють неповторний коктейль з популярності і привабливості.

Джоан Коллінз, Наомі Кемпбелл
Джоан Коллінз показала селфі з Наомі Кемпбелл / instagram.com/joancollinsdbe

Раніше стало відомо, що Белла Хадід загриміла в лікарню - американська супермодель палестино-голландського походження зараз переживає не найкращі часи через розставання з бойфрендом.

Також голлівудського актора і музиканта Джонні Деппа знайшли без свідомості в готелі Угорщини - через екстрену госпіталізацію артиста довелося скасувати концерти його гурту.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти