StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Після розриву з бойфрендом: Белла Хадід загриміла в лікарню

21 липня 2023, 00:49
798
Молодша з сестер Хадід зараз сконцентрувалася на відновленні свого морального і фізичного здоров'я.
Белла Хадід
Белла Хадід опинилася в лікарні / колаж: Главред, фото: instagram.com/bellahadid

26-річна американська супермодель палестино-голландського походження Белла Хадід зараз знаходиться в медичному центрі, де проходить лікування та реабілітацію.

Як повідомляє видання The Daily Mail, погіршення здоров'я манекенниці не пов'язане з вживанням будь-якого з видів наркотичних речовин і алкоголю. Інсайдери стверджують, що, всупереч проблемам через нетверезе водіння в 2014 році, Хадід зараз чиста.

Белла лягла в клініку для обстеження і реабілітації від хвороби Лайма, якою вона страждає з 2012 року. Подібні процедури вона повторює раз на кілька років. Втім, загострення у моделі пов'язують з проблемами в особистому житті - нещодавно вона розлучилася зі своїм бойфрендом, режисером і арт-директором Марком Кальманом.

відео дня

Белла і Марк були разом з літа 2020 року. За словами інсайдера, між ними були справжні почуття, але навесні 2023-го пара прийшла до висновку, що відносини зайшли в глухий кут.

"Вони були дуже закохані один в одного, але відносини просто "віджили своє" і вони вирішили все закінчити. Белла дуже приємна людина, але вона страждає від тиску слави і популярності. Зараз вона намагається подбати про себе після їх розставання", - стверджує джерело.

Раніше чоловік 88-річної Бріжит Бардо повідомив, що у французького секс-символу 50-60-их років сталася зупинка дихання. Бернар д'Ормаль розповів ЗМІ, обставини нападу артистки.

Також представники засновника Microsoft і бізнес-магната Білла Гейтса прокоментували чутки про заручини з його новою пасією, Паулою Херд, яка засвітилася з дорогою прикрасою на безіменному пальці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти