StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

15-річна донька Йовович знялася для обкладинки глянцю в провокаційному образі

4 жовтня 2023, 04:40
1006
Евер Андерсон пророкують велику кар'єру в світі фешн.
Евер Андерсон
Евер Андерсон знялася для обкладинки Vanity Fair / колаж: Главред, фото: instagram.com/everanderson

Евер Андерсон, старша донька акторки Мілли Йовович і режисера Пола Андерсона, в свої 15 років є обличчям популярного бренду MiuMiu, акторкою та вельми затребуваною моделлю. Не останню роль в її успіху грає її разюча схожість з матір'ю, яка також рано стала з'являтися на глянцевих сторінках.

Однак Евер вже називають моделлю нового покоління - дівчинка працьовита і володіє абсолютно особливим шармом, за що її цінують імениті фотографи і популярні журнали. На свою першу обкладинку (Vogue Bambini) вона потрапила в дев'ять років.

Тепер уже "дорослі" видання мріють попрацювати з дочкою Йовович. Так нещодавно юна модель на своїй сторінці в Instagram опублікувала нову обкладинку журналу Vanity Fair, головною героїнею якої вона стала.

відео дня

Варто відзначити, що, всупереч природній чарівності і абсолютно очевидному професіоналізму Евер, образ для підлітка обрали зовсім дорослий - на Андерсон були надіті тільки футболка, заправлена в трусики, та піджак, який вона приспустила з одного плеча.

Втім Йовович контролює кар'єру доньки та її сторінки в соціальних мережах, тому фото напевно зроблено зі схвалення матері і обурень у неї не викликало.

Раньше Брітні Спірс налякала шанувальників відео танців з ножами - витівки епатажної поп-діви стали ще більш ексцентричними після її розлучення з Семом Асгарі.

Також у Мережу потрапили свіжі фото невиліковно хворого Брюса Вілліса. Міцного горішка спіймали папараці під час його прогулянки з сім'єю. Його зовнішність сильно змінилася через деменцію.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти