StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перетворився на старого: в мережу потрапили свіжі фото невиліковно хворого Брюса Вілліса

28 вересня 2023, 14:38
Голлівудського актора зняли під час прогулянки зі своєю сім'єю.
Брюс Вілліс, Емма Хемінг
Брюс Вілліс і Емма Хемінг - приклад люблячої сім'ї / колаж: Главред, фото: imdb.com, instagram.com/emmahemingwillis

Голлівудський актор Брюс Вілліс, який страждає від прогресуючої лобно-скроневу деменції, був сфотографований вперше з тих пір, як його дружина Емма Хемінг розкрила сумну інформацію про його триваючу боротьбу з деменцією.

За інформацією Page Six, 68-річний актор був помічений на пасажирському сидінні автомобіля в Лос-Анджелесі в понеділок, всього через кілька годин після того, як 45-річна Хемінг з'явилася на шоу "Сьогодні", і сказала, що "важко зрозуміти", чи знає він про погіршення свого здоров'я.

Зірка "Міцного горішка" на прогулянці був одягнений в стьобану темно-синю куртку і відповідний капелюх.

відео дня

Подивитися фото різко постарілого актора можна тут

Це - рідкісна публічна поява батька п'яти дітей, оскільки він здебільшого поводився стримано з лютого, коли його сім'я оголосила, що у нього діагностовано лобно-скроневу деменцію, яка може спричинити уповільнення рухів, скутість, проблеми з рівновагою та зміни в поведінці або мовленні.

Брюс Вілліс перестав зніматися в березні 2022 року, коли йому вперше поставили діагноз афазія.

Під час своєї появи на шоу "Сьогодні" Хемінг ледве стримувала сльози, розповідаючи про те, як вона і дві її дочки справляються з "горем і сумом", які супроводжують спостереження за погіршенням здоров'я Вілліса.

"Я знаю, що деменція важка", - сказала Хемінг ведучій шоу "Сьогодні" Ході Котб.

"Людині, у якої поставлений діагноз, важко. Це також важко для сім'ї. І це не є винятком для Брюса, мене чи наших дівчат. І коли кажуть, що це сімейна хвороба, це дійсно так", — сказала вона.

Нагадаємо, раніше раніше Румер, старша дочка Вілліса показала перше фото актора з його поки єдиною онукою - зворушливий кадр, на якому Брюс няньчиться з двомісячною Лу, підкорив мережу.

Інша дочка Вілліса розкрила деталі про його хворобу - Таллула зазначає, що дивитися на те, як змінюється через лобно-скроневу деменції її батько, дуже складно, тому вони всією сім'єю працюють над створенням спогадів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти