Чоловік завів 102 дитини з 12 дружинами, але раптово вирішив зупинитися

28 грудня 2022, 04:04
855
Фермер одружувався з однією жінкою за іншою, оскільки це дозволяли місцеві традиції. В шлюбі у них народилося 102 дитини і 568 онуків.
Фермер з Уганди
Чоловік завів 102 дитини з 12 дружинами, але раптово вирішив зупинитися / thesun.co.uk

Фермер з Уганди Муса Хасахія встиг одружитися 12 разів - у шлюбі у нього народилося 102 дитини і 568 онуків. На цьому він вирішив зупинитися.

Чоловік попросив дружин почати приймати протизаплідні таблетки, оскільки він не в силах прогодувати таку велику сім'ю, пише The Sun.

Муса та його родина живуть у селі Лусака в Уганді, де багатоженство є законним. Колись у чоловіка був прибутковий тваринницький бізнес, угандієць був відносно багатий. Фермер одружився з однією жінкою за іншою, оскільки це дозволяли місцеві традиції.

відео дня

"Як чоловік може бути задоволений однією жінкою? Всі мої дружини живуть разом в одному будинку", - зізнається Муса.

Згодом він став заробляти менше через хворобу. В результаті чоловікові стало складно прогодувати сім'ю. Дві з дванадцяти дружин пішли від нього через фінансові проблеми - вони втомилися жити в злиднях.

Тепер чоловік вирішив більше не заводити дітей і попросив своїх дружин пити протизаплідні таблетки.

Раніше ми розповідали, що багатодітна родина На Вінниччині готує для наших захисників домашні страви. Москаленки передають на фронт тушонку, млинці, бринзу і вареники. Меню для військових розробили самі - все натуральне, домашнє і приготоване з любов'ю.

Також повідомлялося, що у Волинській області чоловік помер наступного дня після того, як дізнався про загибель сина в бою проти російських окупантів. Трагедія сталася в селі Маневичі - у чоловіка не витримало серце.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти