Став батьком і поїхав на війну: в Україні ліквідували вболівальника "Спартака" з Волгограда

22 листопада 2022, 11:48
Окупанту Євгену Задворному було 34 роки. Раніше він брав участь у військовій кампанії РФ в Сирії.
Окупант Євген Задворний
Окупант Євген Задворний був ліквідований в Україні / Фото УНІАН, росЗМІ

На війні в Україні ліквідований майор російської окупаційної армії Євген Задворний, який раніше брав участь у військовій кампанії РФ в Сирії. Загарбник недавно став батьком, але це не завадило йому відправитися воювати в нашу країну.

Про смерть окупанта повідомив у Telegram журналіст Юрій Бутусов та російські ЗМІ.

Задворний служив у Волгограді, був уболівальником "Спартака".

відео дня

"Уболівальник "Спартака" поїхав в Україну, це і раніше звучало драматично, а зараз одразу розумієш, що так звучить перший рядок некрологу. Ліквідовано командира мотострілецького батальйону 20-ї мотострілецької дивізії. Вона зараз частково в Херсонській, а частково в Луганській області. Так що, напевно, вболівальники "Чорноморця", "Металіста" і "Зорі" теж доклали руку", – написав Бутусов.

Став батьком і поїхав на війну: в Україні ліквідували вболівальника 'Спартака' з Волгограда

Задворному було 34 роки. Він народився в Амурській області, після школи вступив в Далекосхідне вище військове командне училище імені Рокоссовського, служив в Північно-Кавказькому та Південному військовому окрузі.

"Пройшов шлях від командира мотострілецького взводу до командира мотострілецького батальйону. Був учасником військових дій у Сирії. В ході служби Євгена неодноразово заохочували нагородами. У вільний від роботи час захоплювався спортом", – пишуть російські ЗМІ.

Родичі ліквідованого окупанта розповіли що Задворний вболівав за російський футбольний клуб Спартак. У Волгограді, де служив загарбник, він одружився, там же народилася і його дитина.

Останки окупанта доставили у Волгоград, де кремували. Урну згодом відвезуть в Благовєщенськ Амурської області.

Зазначимо, за минулу добу українські військові ліквідували 400 російських окупантів. Всього з початку повномасштабного вторгнення Росія втратила 85 тисяч військовослужбовців.

Втрати РФ в Україні-статистика на 22 Листопада 2022
Втрати РФ в Україні - статистика на 22 листопада 2022 / facebook.com/GeneralStaff.ua

Як повідомляв Главред, раніше на війні в Україні був ліквідований майор російської армії Магомед Курбанов.

В Україні "демілітаризувати" чергового молодшого офіцера армії РФ. Надір-Шах Акболатов командував батареєю гаубичного артилерійського дивізіону окупантів.

Також в Україні ліквідований Микита Сокур - старший сержант російської окупаційної армії з Архангельської області. Він очолював метеорологічну службу однієї з частин Східного військового округу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти