Українець помер, побачивши загиблого на війні сина: деталі трагедії на Волині

9 липня 2022, 12:09оновлено 9 липня 2022, 12:59
У вбитого горем батька наступного дня не витримало серце.
Українець помер, побачивши загиблого на війні сина: деталі трагедії на Волині
Українець помер, побачивши загиблого на війні сина/ УНІАН, скріншот

У Волинській області чоловік помер наступного дня після того, як дізнався про загибель сина в бою проти російських окупантів.

Трагедія сталася в селі Маневичі - у чоловіка не витримало серце, повідомив у Facebook голова територіальної громади Олександр Гаврилюк.

За його словами, селище зустріло загиблого захисника країни Ростислава Прокопчука на колінах і з квітами, якими була встелена вулиця. Страшна звістка дуже вдарила по батьках героя.

Наступного ранку стало відомо, що серце батька загиблого бійця не витримало і він помер.

читайте такожЗмогли зупинити наступ танків РФ: у боях за Україну загинув білоруський доброволець Іван "Брест""Рясно встелені квітами вулиці, маневичани в скорботі на колінах зустріли захисника Ростислава Прокопчука. А на ранок страшна звістка - не витримало серце батька Оленченка Костянтина Миколайовича", – повідомив голова громади.

Раніше ми повідомляли, що під час виконання бойового завдання в Донецькій області загинув, захищаючи Україну, Олександр Стрикаль - Учасник 2 сезону шоу екси. Разом з дружиною Світланою пара виграла за результатами опитування глядачів.

Романтичне реаліті і правда змінило життя пари на краще: Свєті і Саші вдалося завести довгоочікувану дитину, вони насолоджувалися своїм тихим сімейним щастям. Однак війна внесла в їх життя свої трагічні корективи.

Дивіться Новини Донбасу онлайн:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти