Вибиті зуби і зв'язані руки: під Києвом знайшли понівечене окупантами тіло 29-річного військового

28 квітня 2022, 19:52оновлено 18 квітня 2023, 15:48
Під час окупації росіяни поставили три одиниці бойової техніки у дворі однієї бабусі.
Бородянка
Бородянка / Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

У Київській області знайшли тіло трьох замучених чоловіків. Як повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, серед закатованих - 29-річний військовий ЗСУ Віктор Балай.

Після російського вторгнення він пішов у Бородянку, щоб приєднатися до ЗСУ.

"Що далі сталося з Віктором, невідомо. Але нещодавно його тіло і ще двох чоловіків знайшли в Здвижівці. Тіла були скручені, руки зв'язані, а зуби вибиті", - говоривши в повідомленні.

Бабуся Віктора живе в Бородянці. Вона каже, що під час окупації росіяни поставили три одиниці бойової техніки в її дворі, вкрали з її будинку всі речі і запаси їжі.

До неї окупанти хотіли заселити двох жінок. Старенька відповіла, що у неї мало місця і запропонувала котедж навпроти. Але їй відповіли: там командування. Хоча на паркані того будинку був напис"Люди".

Пенсіонерка вже не пам'ятає жінок, але цілком можливо, що саме їхні трупи пізніше ховав місцевий священик. Тіла були загорнуті в жовту і блакитну тканину.

Нагадаємо, з початку вторгнення Росії в Україну офіс Уповноваженого з прав людини вже почав отримував скарги від українців про статеві злочини скоєних проти них російськими військовими.

Крім того, у Київській області окупанти зґвалтували жінку. 33-річна українка Наталія розповіла, що над нею кілька годин знущалися п'яні російські окупанти. Перед цим військові застрелили її чоловіка і собаку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти