StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірку серіалу "Каменська" затримали з наркотиками в трусах

18 січня 2024, 13:22
763
У столиці країни-окупанта йде допит путініста Руденка щодо незаконної знахідки.
Анатолій Руденко
Анатолій Руденко був затриманий в москві з наркотичним препаратом / колаж: Главред, фото: instagram.com/to100nado, pexels.com

Російський актор-путініст Анатолій Руденко, зірка популярних серіалів "Каменська", "Дві долі", "Ангел-охоронець" та ін., потрапив у скандал, через який йому може загрожувати "скасування" гірше, ніж Кіркорову після голої вечірки.

Увечері 17 січня в столиці країни-окупанта артист був затриманий і доставлений в поліцейську дільницю за підозрою в зберіганні і поширенні наркотичних речовин. Автомобіль Руденка зупинили, а під час обшуку поліцейські виявили пакетик з 0.57 грамами наркотичного препарату мефедрону, повідомляють росЗМІ.

Актор, якому поки не пред'явили звинувачення, правоохоронним органам повідомив, що пакетик з невідомим йому вмістом він виявив на вулиці під час прогулянки з собакою. Тоді він вирішив, що в ньому отрута для собак, яку розкидають по вулицях недоброчесні громадяни щоб позбутися від бродячих тварин. Ймовірну отруту він вирішив підібрати, щоб потім викинути, але пізніше забув це зробити.

відео дня

Історія була б правдоподібною, якби не одна підозріла деталь: коли машину Руденка зупинили, він помітно нервував і поводився дивно. Наркотики виявилися не в автомобілі, а на тілі актора при особистому огляді - вони були приклеєні до нього скотчем в області паху.

Раніше стало відомо, як співачка-зрадниця Asti відкупилася від скандальної вечірки у Насті Івлєєвої. Колишня українка так тряслася за рублі і свою популярність в країні на болотах, що пішла на мерзенну угоду з окупантами.

Також з'явилися подробиці про те, чому розлучилася ведуча-путіністка Лєра Кудрявцева. Новина про те, що вона пішла від свого молодого чоловіка, породила чимало чуток.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти