StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Помітити парасольку серед страусів за 11 секунд зможуть одиниці: складна загадка

19 травня 2024, 07:10оновлено 21 травня, 15:25
24462
Непросто буде відшукати місце, де захована парасолька. Лише небагатьом вдасться це зробити за такий короткий проміжок часу.

Загадка, девушка
Треба знайти парасольку серед страусів за 11 секунд/ колаж: Главред, фото: Brightside, depositphotos.com/ua

Головоломки та оптичні ілюзії є чудовим способом перевірити свої навички вирішення логічних завдань. Але в той же час такі загадки допоможуть потренувати ці навички, а також гарно повпливають на те, щоб покращити нестандартне мислення.

Радимо також прочитати матеріал: Всього за 5 секунд потрібно знайти метелика: загадка для тих, у кого "орлиний зір"

відео дня

У наступній загадці потрібно відшукати парасольку, яка захована серед страусів, пише jagranjosh. Непросто буде помітити, де саме цей предмет.

На картинці ми бачимо велику кількість страусів. Частина з них стоїть на місці, а частина крокує у праву або ліву сторону.

На перший погляд може здаватися, нібито крім страусів на картинці більше нічого немає, але це не так. Десь там точно є парасолька, просто помітити її дуже складно, адже її схованка дуже добре замаскована.

Але загадку потрібно розгадати за обмежену кількість часу – всього за 11 секунд. Не кожному вдасться зробити це настільки швидко.

Спробуйте не відволікатися, зібратися з силами й зібрати докупи всю свою уважність та розгадати загадку настільки швидко, як вам тільки вдасться.

Загадка
Треба знайти парасольку серед страусів за 11 секунд/ Brightside

Якщо ви хочете перевірити свої сили, тоді спробуйте відгадати загадку самостійно. Але якщо вам не вдається знайти парасольку, тоді ви можете підглянути відповідь внизу.

Загадка
Непросто буде помітити парасольку/ Brightside

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій знайти помилку за 6 секунд зможе лише найуважніший. Тільки найуважнішим вдасться зрозуміти, що саме на картинці не так. Доведеться добре постаратися, щоб знайти правильну відповідь.

Також раніше ми розповідали про складну загадку, у якій знайти нуль за 10 секунд зможуть лише люди з "орлиним зором". Серед великої кількості цифр непросто буде помітити, де саме захований нуль.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти