StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Безкоштовні концерти для кремлівських і поїздки до окупантів: як співачка Asti відкупилася від скандальної вечірки

13 січня 2024, 14:23оновлено 13 січня, 15:07
488
Анні Асті вдалося домовитися за свою кар'єру.
Анна Асті відкупилася від санкцій
Анна Асті відкупилася від санкцій / Колаж Главред, фото Instagram / asti

Українська співачка-зрадниця Анна Asti, яка продовжує будувати свою кар'єру в терористичній Росії, незважаючи на те, що та знищує український народ, потрапила в немилість.

Причиною стала провокаційна скандальна вечірка блогерки Івлєєвої, на якій запроданка працювала в якості запрошеної зірки і також потрапила під санкції, скасування концертів і вирізані ефіри.

Тим часом, за інформацією Обозревателя, артистка "сторгувалася" з російською владою.

відео дня

"Йшлося навіть про публічну підтримку війни, яку зірка повинна продемонструвати, виступивши для окупантів. Однак поки путіністи зі співачкою зійшлися на більш простих умовах", - повідомило якесь джерело виданню.

Нібито переговори вів чоловік зрадниці Станіслав Юркін, підключивши свої зв'язки в політичних колах. Йому начебто вдалося домовитися, що зірці не будуть перекривати повітря.

За це, співачці потрібно буде безкоштовно виступати перед кремлівськими чиновниками і членами їх сімей за першим запитом. Крім того, можливо, їй доведеться інтегрувати військову програму у свої концерти.

Не виключено також, що скоро вона відправиться на окуповані українські території, щоб розважати російських окупантів.

Нагадаємо, раніше російська блогерка Анастасія Івлєєва скликала вечірку, на яку покликала старих російських зірок і інфлюенсерів. І все б нічого, ось тільки дрес-код вечірки звучав, як "майже голий". Російські зірки, в числі яких була зрадниця Лоліта, скандальний Філіп Кіркоров, "ліберальна" журналістка Ксенія Собчак та інші. До слова, всі вони прийшли одягнені по дрес-коду, що виглядало шкода, страшно і безглуздо.

Також стало відомо про те, що естрадний російський співак Кіркоров, який буквально днями виклянчував прощення за участь у "Голій" вечірці блогерки Івлєєвої, буде вирізаний з новорічного кіно. Інформацію пропагандистам підтвердила ще одна путіністка Тіна Канделакі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти