StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зраджував у сімейному ліжку: чому розлучилася путіністка Кудрявцева

13 січня 2024, 10:04
На думку деяких росіян, Кудрявцева пішла від чоловіка через його зради.
Кудрявцевої зраджував молодий чоловік
Кудрявцевої зраджував молодий чоловік / Колаж Главред, фото Instaram / lera_tv

Скандальна російська телеведуча і пропагандистка Лера Кудрявцева, яка активно підтримує війну, яку диктатор Путін розв'язав проти України, розлучилася зі своїм молодим чоловіком-хокеїстом.

Офіційна причина розставання - алкоголізм. Чи то Лери, чи то хокеїста.

Тим часом, російські пропагандистські ЗМІ зазначають, що причина в іншому. А саме, в зрадах молодого спортсмена з панянками молодше і "гарячіше".

відео дня

В інформації такого ресурсу, екс-учасник російського реаліті "Дом-2" Май Абрикосов висловив упевненість, що путіністка Кудрявцева просто бреше. На його думку, головним фактором стала велика різниця у віці.

"В першу чергу обговорювати потрібно різницю у віці 52-річної Кудрявцевої і 36-річного хокеїста Ігоря Макарова. ...Пропоную заявити про те, що чоловік знайшов собі іншу дівчину, гарячіше. І зраджував Лері з нею. Причому робив це в їхньому сімейному ліжку", - каже шоумен.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Кудрявцева розлучилася зі своїм молодим чоловіком - Ігорем Макаровим. "Я пішла від чоловіка. Алкоголь - зло. Крапка", - написала вона, маючи на увазі чи то чоловіка, чи то себе.

Раніше також Кудрявцева, на старості років вирішила, що вона може співати.Вона навіть знімає кліпи, рухаючи своїм не молодим тілом в такт своєму безголосому співу. Але от цікаво не те, як горланить пропутінська телеведуча, а репертуар.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти