StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Злату Мітчелл захейтили через її фігуру і колір шкіри хлопця: Фреймут заступилася за дочку

1 вересня 2022, 16:37
Старшу дочку української телеведучої і журналістки Ольги Фреймут. Злату Мітчелл, захейтили через колір шкіри її бойфренда Оскара і фігури підлітка.
Фреймут, дочка
Злату Мітчелл захейтили через її фігуру і колір шкіри хлопця / УНІАН і Instagram

Старшу доньку української телеведучої та журналістки Ольги Фреймут, 16-річну Злату Мітчелл, в Мережі жорстко розкритикували через колір шкіри її американського бойфренда Оскара і її дівочої фігури. Мати швидко заступилася за дочку в інтерв'ю порталу "КП в Україні".

"Мені дуже прикро, що мою Злату обговорюють в Інтернеті, навіть коли навколо війна, і нам особливо потрібно проявляти манери, стриманість і толерантність. Коли вона показала фотографії з бойфрендом, то більшості людей здалося, що у нього не такий колір шкіри", – поділилася знаменитість.

Журналістка розповіла, що дуже поважає і любить коханого своєї дочки, адже він нереально розумний, любить Злату і щосили підтримує її в Америці, де школярка переживає війну в рідній країні. Разом закохані збирали гроші для приїхали за кордон українських дітей. А ще Оскар популяризує українські пісні.

Дочка фреймут з хлопцем

Фреймут також обурилася расизмом, який проявляють українці в бік іноземців (причому навіть тих, хто намагається їм допомогти) також телеведуча збентежена тим, що світогляд і поведінку Злати часто порівнюють з нею самою.

"Фігура, поза, вираз обличчя, порівняння Злати зі мною – це дуже неправильно, тому що я – є я. так, я дуже люблю етикет, я досить стримана. А Злата - це Злата. Вона - окремий всесвіт. І я б не хотіла, щоб Злата зламала свою особистість", – підсумувала Фреймут.

Нагадаємо, раніше українські ЗМІ застукали "холостяка" Мішу Заливако за ніжностями з переможницею 11 сезону Ганною Богдан. Пара, яка нещодавно оголосила про розставання, милувалася прямо на вулиці.

Також шеф-кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво показав свою молоду кохану, особистість якої так і зберігає в секреті. Образ обраниці шоумена шанувальники збирають по шматочках.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти