StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я рано розвинулася": Соловій зізналася, коли вперше пізнала "любощі й пестощі"

1 квітня 2024, 22:31
66675
Христина Соловій була дуже відвертою, коли мова зайшла про першу близькість.
Христина Соловій
Христина Соловій розповіла про свій перший інтимний досвід / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloviyka

Українська співачка Христина Соловій все частіше стала розповідати в пресі про своє особисте життя. Нещодавно в інтерв'ю для Люкс ФМ артистка натякнула, що її концертний і публічний образ німфетки багато в чому автобіографічний.

Соловій розповіла про свій перший інтимний досвід, який відбувся достатньо рано. "Я досить рано розвинулася", - зазначила Христина.

31-річна артистка підкреслила, що мама не знала про її пригоди. Однак помітила в дівчині зміни після того, як та не ночувала вдома.

відео дня

Христина Соловій розповіла, що "любощі й пестощі" пізнала, коли була ще зовсім підлітком. "У 14. Я приходжу додому, ясно, що я нікому нічого не розказувала. Мама каже: "У тебе щось серйозне сталося в житті?" - згадує артистка.

Хто така Христина Соловій?

Христина Соловій - українська співачка, авторка-виконавиця пісень. Відеокліп "Тримай" приніс Христині справжній дебют, увійшовши до списку найпопулярніших українських музичних відео на YouTube. Кліп отримав понад 54 млн. переглядів і зробив співачку призером на премію YUNA-2016 у номінації "Культура і Музика". Христина Соловій - перша артистка, продюсером якої став Святослав Вакарчук.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що відомий український актор Богдан Юсипчук покликав заміж свою кохану, стосунки з якою він розпочав у січні 2022 року. Заручини відбулися під час відпочинку в Таїланді.

Також фронтмен гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук показав рідкісне фото красуні-мами. Разом зі Світланою Олександрівною артист відвідав свою малу батьківщину.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти