StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Святослав Вакарчук показав рідкісне фото красуні-мами

31 березня 2024, 16:55
2230
У коментарях до знімка шанувальники музиканта відзначають його схожість із рідною душею, та дякують Світлані Олександрівні за талановитого сина.
Святослав Вакарчук
Мама Святослава Вакарчука - як зараз виглядає Світлана Вакарчук / колаж: Главред, фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Український музикант Святослав Вакарчук про сім'ю говорить рідко - у соціальних мережах він присвячує пости переважно творчій та громадській діяльності. Між тим він високо цінує рідкісні години, які йому вдається провести з близькими.

Нещодавно в його блозі в Instagram з'явився рідкісний кадр - селфі, на якому разом із ним позує мама артиста Світлана Олександрівна. Вакарчук похвалився, що суботній день він провів у її товаристві в місті Мукачево.

Там Вакарчук народився і провів перші два місяці свого життя. Нині він їздить туди зі Світланою Олександрівною за гарним настроєм і теплими спогадами.

відео дня

"Рідко випадає провести цілий день з мамою. Вже традиційно провели цю весняну суботу в поїздці до рідного Мукачево. Дякую мамі за спогади та весняний настрій", - написав лідер Океану Ельзи.

Святослав Вакарчук із мамою
Мама Святослава Вакарчука - як зараз виглядає Світлана Вакарчук / instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська розповіла, як виховує прийомних доньок. До материнства артистка підходить дуже відповідально.

Також дружина Віктора Павліка, блогерка та бізнесвумем Катерина Репяхова, в інвалідному візку розповіла про операцію. Вона відверто зізналася, які проблеми зі здоров'ям вона вирішувала.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти