StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий український актор покликав заміж свою кохану

1 квітня 2024, 00:15
3001
Пара поділилася романтичним відео заручин під час тропічного відпочинку.
Богдан Юсипчук із нареченою
Богдан Юсипчук одружується - актор показав відео заручин / колаж: Главред, фото: instagram.com/missveronagertsoginya

Український актор Богдан Юсипчук прийняв доленосне рішення - він зробив пропозицію руки і серця своїй коханій, співачці з Вінниці Вероніці. Заручини відбулися під час їхнього спільного відпочинку в Таїланді.

Про це щаслива пара повідомила у своїх блогах в Instagram. Вони опублікували зворушливе відео, на якому артист став на одне коліно перед дівчиною, яка нічого не підозрювала, під час фотосесії.

Юсипчук попросив Вероніку стати його дружиною в оточенні сім'ї та друзів. Близькі не здогадувалися, що стануть частиною такої важливої події в житті закоханих.

Актор познайомився з майбутньою нареченою через спільних знайомих. Про свої стосунки пара повідомила наприкінці січня 2022 року.

Дивіться відео, як Богдан Юсипчук робить пропозицію руки та серця своїй обраниці:

Хто такий Богдан Юсипчук?

Богдан Юсипчук - український актор, ведучий, модель. Найбільш відомий ролями у фільмах "Тіні незабутих предків" (2013), "Синевир" (2014), "Крути 1918" (2018), "Гола правда" (2020). Має титул "Містер Україна 2014" та "Mister Sea World 2018".

Особисте життя зірок - останні новини:

Раніше українська ведуча Соломія Вітвіцька показала рідкісне фото з бойфендом-військовим і похизувалася його успіхами на службі - Олексій Ситайло отримав нове звання.

Також третя ексдружина Віктора Павліка Лариса Созаєва розповіла, як хотіла прийняти постриг, і натякнула на новий роман. Після відходу чоловіка і смерті сина в її житті настала темна смуга.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти