StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вперше за 6 років: ексдружина мера Кличка повернулася в Україну

29 листопада 2023, 00:36
437
Наталія Єгорова розповіла, як пережила свою першу в житті повітряну тривогу, яка застала її в готелі.
Наталія Єгорова
Наталія Єгорова приїхала до Києва / колаж: Главред, фото: instagram.com/natalia_yegorova

Співачка, тренер з йоги та колишня модель Наталія Єгорова вперше з початку повномасштабної війни в Україні повернулася до рідної країни. Вже багато років вона проживає в Німеччині, а останній раз в Україні вона була ще в 2017 році.

До Києва колишня дружина мера Кличка прибула на поїзді "Київ-Хелм" у складі делегації від німецької благодійної організації, яка допомагає українським дітям. Про це Наталя розповіла на своїй сторінці в Instagram.

І хоч столиця зустріла її снігом і морозом, вона була дуже щаслива повернутися додому. Єгорова зазначила, що її чекає дуже емоційна подорож, і виявилася права - зустрічі зі старими друзями, види військового Києва та благодійна робота сильно вразили її.

відео дня

Крім того ввечері Наталії довелося почути свою першу в житті повітряну тривогу. Цей досвід вона назвала малоприємним, але жінка нітрохи не шкодує, що приїхала в рідну країну. Вона спустилася в сховище при готелі, в якому зупинилася, до членів делегації, та намагалася залишатися холодною головою.

Наталія Єгорова
Наталія Єгорова приїхала до Києва / колаж: Главред, фото: instagram.com/natalia_yegorova

Раніше глава офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон показала, як зараз виглядає співак, який на початку повномасштабної війни в Україні втік до Німеччини.

Також відьма Марія Тиха розповіла, що Віра Брежнєва не повернеться до Костянтина Меладзе, який проміняв її на іншу. Серце співачки нібито вже зайняте.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти