StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"На хворого не схожий": як виглядає Олег Винник зараз

28 листопада 2023, 16:46
Головна фанатка співака відзвітувала про його благодійну діяльність у Німеччині.
Олег Винник
Олег Винник зараз - як виглядає співак / колаж: Главред, фото: instagram.com/olegg.vynnyk

У перші дні повномасштабної війни в Україні співак Олег Винник покинув своїх "вовчиць", та перебрався з родиною до Німеччини. Таке рішення артист виправдовує серйозною хворобою, яка вимагає постійного лікування.

Через втечу до Винника в Україні стали ставитися з недовірою і обережністю. Над відновленням його імені в країні невпинно працює глава офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон - час від часу в соціальних мережах вона ділиться сприятливими новинами про зірку-втікача.

Наприклад, нещодавно в своєму блозі в Instagram Барон показала свіже фото співака з Німеччини. У кадрі Олег Винник позує з волонтерами, яким він допоміг з пошуком необхідного в Німеччині.

відео дня

"До Олега Винника завітали волонтери з Благодійного Фонду "Буцькі Ангели". Він допоміг їм з пошуком і підготовкою автомобіля для бійця на передову. А також передав благодійну допомогу (ліжка, матраци, одяг і взуття), які зібрали в Німеччині разом з Anja Rätzke і Thomas Uhlig. Низький уклін і подяка кожному! Наближаємо Перемогу разом!" - пише Валерія Барон.

На знімку Олег Винник широко посміхається, виглядає свіжо і абсолютно безтурботно. У коментарях, крім захоплених вигуків, деякі відзначають, що артист пашить здоров'ям. Принаймні на перший погляд.

Олег Винник
Олег Винник зараз - як виглядає співак / instagram.com/valery_baron

Раніше Олег Винник пояснив, чи перекладатиме свої суперхіти українською мовою за прикладом багатьох українських артистів. З цього приводу артист має вкрай категоричну думку.

Також співак, несподівано для своїх прихильниць, розкрив ім'я своєї дружини, а також підтвердив наявність у нього сина. Винник зазначив, що дитину він приховував заради її ж безпеки.

Інші новини про Олега Винника:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти