StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Віри Брежнєвої з'явився новий бойфренд

28 листопада 2023, 17:19
Брежнєва відгорювала своє після розлучення з Меладзе, та занурилася в нові відносини, вважає відьма Марія Тиха.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва завела новий роман, стверджує відьма Марія Тиха / колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa

У жовтні співачка Віра Брежнєва повідомила про розлучення з музичним продюсером і композитором Костянтином Меладзе. За чутками чоловік знайшов собі нову музу в особі юної Софії Тарасової - 22-річної ексВіаГри, як і його друга колишня дружина.

Брежнєва важко переживала розрив, але тепер, схоже, готова рухатися далі. Про зміни в її особистому житті розповіла відьма Марія Тиха.

Вона зробила розклад на співачку та висловила припущення, що на примирення Брежнєвої і Меладзе розраховувати не варто, адже серце співачки зайняте новим чоловіком, який молодший за неї.

відео дня

"Я не думаю, що Брежнєва і Меладзе будуть разом. Взагалі ця пара мені здавалася піаром, фейком для телебачення. Ще тоді мені здавалося, що у них немає ніякої любові. Можливо, вона на нього дивилася як на батька, а він на неї - як на дочку. Що ти зробиш? Творчі люди полігамні", - каже віщунка.

Раніше українська співачка Alyosha натякнула на проблеми у відносинах з Тарасом Тополею. Розлад в парі, на думку артистки, настав через довгу розлуку.

Також стало відомо, що популярна блогерка Настя Талпа вдруге вагітна. Восени вона знову вийшла заміж і тепер чекає на дитину від другого чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти