StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Патріотизм у трусах: Слава Камінська у відвертому бікіні привітала ЗСУ з Днем Незалежності

24 серпня 2022, 16:08
Синьо-жовті кольори українського прапора сьогодні сяють по всьому світу.
Слава Камінська
Слава Камінська знялася в бікіні в кольорах прапора України / instagram.com/slava_kaminska

Українська співачка і екссолістка гурту НеАнгели Слава Камінська привітала співвітчизників з Днем Незалежності України. Імпровізовану листівку вона в першу чергу присвятила чоловікам-захисникам нашої країни.

Так чоловічій половині ЗСУ було адресовано фото, для якого Камінська знялася у літній версії патріотичного образу. На своїй сторінці в Instagram вона показала знімок у відвертому бікіні, ліф якого був синього, а трусики жовтого кольорів.

Такою спокусливою алюзією на державний прапор України співачка вирішила висловити подяку українським захисникам. "Це фото я робила в першу чергу для ЗСУ! ❤️ Хлопці, бо тільки завдяки Вам у нас є можливість дихати вільно в нашій Незалежній Україні!" - підписала фото вона.

відео дня

У коментарях Камінську то хвалять за креативний підхід до привітання, то критикую за те, що вважають непристойним такі фотографії в той час, як в країні йде війна.

Слава Камінська
Слава Камінська знялася в бікіні в кольорах прапора України / instagram.com/slava_kaminska

Раніше 64-річний іспанський актор Антоніо Бандерас показав на пляжі свою коханку. Дівчина вдвічі молодша за нього, і вже підписується прізвищем артиста.

Також 93 - річна вдова Шона Коннері, Французька художниця Мішелін, без збентеження демонструє тіло в бікіні - вона відпочивала на яхті на Багамських островах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти