StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

93-річна вдова Шона Коннері в бікіні показала відпочинок на яхті

17 серпня 2022, 02:04
Мішелін Рокбрюн зберігає відмінну фігуру навіть в такому поважному віці.
Вдова Шона Коннері
Мішелін Рокбрюн, вдова Шона Коннері, знялася в бікіні / instagram.com/saskiaconnery

Британський актор сер Шон Коннері свого часу заробив репутацію невиправного ловеласа. Крім акторського таланту, який він блискуче проявив у кіносазі про Джеймса Бонда та у фільмах Ім'я Рози, Індіана Джонс, Горець та ін., Коннері також мав талант вибирати найкрасивіших жінок.

Прекрасне тому підтвердження - Мішелін Рокбрюн, друга офіційна дружина актора. Французькій художниці, з якою актор прожив до смерті в 2020 році, зараз 93 роки.

Проте вона все ще карколомно виглядає в роздільному бікіні. Жінка без збентеження хизується в купальнику, незважаючи на свої елегантні роки.

відео дня

Пляжні кадри з бабусею показала Саскія Коннері - онука актора. Незважаючи на те, що Саскія - донька прийомного сина Шона Коннері від Мішелін, тобто їх не пов'язувала кровна спорідненість, дівчина, яка зараз працює у Фонді Шона Коннері, дівчина була дуже близька з актором.

Вона часто відвідує Багамські острови, де доживав останні дні Коннері. Зараз в маєтку живе сама, і з задоволенням відпочиває в компанії онуки. Один з таких моментів потрапив на фото, яке Саскія показала на своїй сторінці в Instagram.

Вдова Шона Коннері
Мішелін Рокбрюн, вдова Шона Коннері, знялася в бікіні / instagram.com/saskiaconnery

Раніше українська акторка і співачка, зірка серіалу Школа, 21-річна Анна Трінчер показала нові татуювання в інтимних місцях, через що зіткнулася з осудом підписників.

Також українська співачка, модель, волонтерка і зірка Playboy Даша Астаф'єва показала гумористично-пізнавальний ролик про вкрай важливий аспект життя кожного дорослого українця-про кохання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти