StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кокаїн, втрата невинності і відморожений пеніс: принц Гаррі приголомшив новою порцією одкровень

7 січня 2023, 13:04оновлено 7 січня 2023, 14:00
Принц Гаррі останнім часом головний ньюс мейкер і герой медійного простору всього світу.
Гаррі та Меган Маркг
Гаррі і Меган Маркг / кадр з серіалу

Принц Гаррі продовжує дивувати своїми одкровеннями весь світ, випустивши власну книгу мемуарів "Запасний".

За інформацією видання Page Six, у своїй книзі Гаррі несподівано зізнається у вживанні наркотиків. У своїх мемуарах "Запасний" він розповідає про пристрасть до кокаїну в підлітковому віці.

Герцог Сассекский згадав, як британські таблоїди зображували короля Карла III "змучений батько-одинак, справляються з залежною від наркотиків дитиною", коли Гаррі було 17 років, зазначивши, що в цей час він "звичайно... вживав кокаїн".

відео дня

Колишньому військовому льотчику вперше запропонували препарат" в чиємусь заміському будинку, під час зйомок", пише він у своїй книзі, яка надійшла в продаж в США 10 січня.

"Мені запропонували доріжку, і з тих пір я зробив ще кілька", — пояснює Гаррі, називаючи вживання наркотиків "не дуже веселим".

Хоча це "не зробило його особливо щасливим", воно "змусило його відчути себе іншим", що було його "головною метою".

Принц, якого пізніше звинуватили у повторному вживанні кокаїну в 2012 році після книги про вечірки в Лас-Вегасі, також детально описує втрату невинності в підлітковому віці у своїй книзі, написавши, що це сталося на "трав'яному полі" за пабом з "літньою жінкою".

Хоча Гаррі не називає в тексті свою кохану, він зазначає, що вона "досить любила коней" і ставилася до нього "як до молодого жеребця". Він пише: "Це була швидка їзда", після якої вона ляпала мене по дупі і відправила на милість".

Раніше в травні 2021 року Гаррі повідомив, що він покладався на алкоголь і наркотики, щоб "замаскувати" свої почуття під час нападів паніки після смерті його мами, принцеси Діани.

"Я був готовий пити, я був готовий приймати наркотики, я був готовий намагатися робити те, що змусило мене відчувати себе не так, як я відчував", - пояснив він в епізоді "мене, якого ти не бачиш", віддаючи належне своїй дружині Меган Маркл, яка допомогла йому пройти терапію.

Він також звинувачує Вільяма у фізичному нападі на нього в бійці 2019 року, але принц Уельський ще не прокоментував це звинувачення.

У своїх мемуарах Гаррі також поділився деталями своєї експедиції на Північний полюс, в березні 2011 року. Він розповів, що обморозив вуха, щоки і пеніс.

Палац повідомив, що не буде коментувати будь-які твердження в книзі.

Нагадаємо, раніше 38-річний принц Гаррі вирішив розговоритися перед випуском своїх скандальних мемуарів. Член Королівської сім'ї знову дав скандальне інтерв'ю.

Книга запасний вийде на світ 10 січня, а за два дні до цього вийде велике інтерв'ю принца Гаррі, в якому він відверто розповів, навіщо взяв участь в документальному серіалі і чому повернувся до спогадів.

Раніше дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка не особливо любить показувати своїх дітей на публіці, випадково засвітила зображення свого первістка Арчі Маунтбеттен-Віндзора.

Також своїми спогади про пристрасний роман з принцом Гаррі поділилася зірка реаліті справжні домогосподарки округу Колумбія Кетрін Омманні-чоловік подарував їй"найпалкіший поцілунок у її житті".

Вас також може зацікавити:

Молодший брат принца Вільяма засмучений тим, що рідні не припинили витік інформації з палацу і не встали на його захист.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти