StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Королівський палац тряхне, як при землетрусі: принц Гаррі приготував "сюрприз" Чарльзу

22 грудня 2022, 17:51
Чарльз дуже стурбований, що його син Гаррі може видати скандальні таємниці про розлучення з Діаною.
Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі / instagram.com/sussexroyal

Принц Гаррі готує нову "бомбу" для королівського палацу. Серіал з Меган Маркл і Гаррі явно зіпсував їх репутацію, але принц на цьому зупинятися не хоче.

Як пише видання Mirror, фільм з Сассекськими - це не найжахливіше, що обрушиться на голови британців і членів королівської сім'ї.

Принц Гаррі неспроста розвів таку активність і роздає інтерв'ю.

"10 січня 2023 року вийдуть мемуари герцога Сассекського. І навряд чи від них варто очікувати чогось приємного. Чого варта тільки назва книги - "Запасний", - пишуть західні ЗМІ.

Передбачається, що читачі зможуть дізнатися про те, яким було дитинство Гаррі, що він пам'ятає і думає про свою матір принцесу Діану, її розбіжності з королівським двором та розлучення з принцом Чарльзом.

Чарльз дуже стурбований, що його син Гаррі може видати скандальні таємниці про розлучення з Діаною та одруження з королевою Каміллою.

Раніше дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка не особливо любить показувати своїх дітей на публіці, випадково засвітила зображення свого первістка Арчі Маунтбеттен-Віндзора.

Також своїми спогади про пристрасний роман з принцом Гаррі поділилася зірка реаліті справжні домогосподарки округу Колумбія Кетрін Омманні - чоловік подарував їй "найпалкіший поцілунок у її житті".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти